Welkom!

DEN HAAG-WERELDMOEDERS-PETITIE

… op mijn pasgeboren blog. Ik ben blij en vereerd dit plekje van het internet te hebben veroverd en ik zal mijn best doen het alle liefde te geven die het nodig heeft om te groeien. The Cat’s Pradas is in de eerste plaats een manifestatie van de chaos in mijn hoofd en in de tweede plaats een visitekaartje meets portfolio. Ik kijk heel, heel (nee maar echt heel) erg uit naar je reactie, commentaar of tip.

Kijk voor meer informatie over mij op de pagina About Me.

Enjoy!

Evelien

(p.s. wat een karig belegde beschuitjes, zeg. Je zou bijna denken dat er crisis was)

Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: