Stom!

Ik vind Linda. een geweldig blad, echt een aanwinst voor Nederland. Ik lees in het bijzonder graag hun rubriek Stom!, waarin een bekende Nederlander zijn of haar ergernissen opnoemt. Daarom hoop ik dat Linda het niet erg vindt dat ik deze rubriek schaamteloos van haar steel. Gewoon. Omdat het mij ook wel eens Leuk! leek om een Stom! te maken.

Dit vind ik stom!:

…innerlip tatoo’s. Ik zie het nut er niet van in en het ziet er ook vreselijk stom uit als je hem aan iemand laat zien.

…dat er nog eerste klas treincoupés bestaan. Wat een elitaire onzin!

…goede doelen die hun donateurs eens in de zoveel tijd knuffels, kalenders, pennen en ansichtkaarten sturen. Ik vind dat vreselijke geldverspilling en even eerlijk: je bent toch lid om armoede, kanker of de opwarming van de aarde uit te roeien en niet voor de gratis goodies?

…bodylotions met een ‘shaping’ effect. In mijn ogen moet je wel heel stom zijn om te geloven dat je slanker wordt door iets op je huid te smeren (en ja oké ik weet ook uit ervaring dat het niet werkt).

nivea bullshit   Wat vinden jullie stom?

Getagged , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: