Review E.L.F. Studio Eyebrow Kit

???????????????????????????????

Ik was eigenlijk niet van plan op deze blog aan make-upreviews te doen. Die zijn er al genoeg en er zijn horden meisjes die dat beter kunnen dan ik, maar dit product wilde ik toch echt wel even met jullie delen!

Ik leef eigenlijk in de verkeerde tijd. Wat mijn wenkbrauwen betreft, dan. Ze zijn namelijk helemaal nineties. Je weet wel, toen iedereen zijn wenkbrauwen epileerde tot dunne streepjes. Ik heb die dunne streepjes dus zonder te epileren, yay!

Daarom teken ik mijn wenkbrauwen sinds kort bij. Ik heb dat lang niet gedaan, omdat het erg moeilijk is om voor blond haar een product te vinden dat niet te donker of te oranje is en ik wilde niet dat het er onnatuurlijk uitzag. Na een HEMA potloodje te hebben opgebruikt, zag ik in de webshop van E.L.F. Studio de Eyebrow Kit in de kleur Ash voorbij komen en ik besloot me daar eens aan te wagen.

Voor wie niet bekend is met E.L.F. (Eyes Lips Face), dit is een Amerikaanse webshop die sinds een aantal jaren ook een Nederlandse site heeft. Het merk begon met de ELF Essential lijn, waarvan alle producten 1 Euro kosten, maar heeft inmiddels ook de professionelere Studiolijn en een assortiment minerale make-up. Het wenkbrauwsetje dat ik hier review komt uit de Studiolijn.

???????????????????????????????

Het product komt in een stevig mat zwart doosje met een kliksluiting. Ik vind de verpakking er absoluut niet goedkoop uitzien. De kliksluiting sluit het doosje stevig af, je kunt het dus zonder zorgen in je tas gooien.

 

ash resized

Als we het doosje openmaken, zien we links een wenkbrauwgel en rechts een lichtere setting powder. Er zit een applicator bij met aan de ene kant een schuin, smal kwastje voor de gel en rechts een wat fluffier kwastje voor het poeder.

 

IMG_0089 (580x435)

Hier zie je mijn wenkbrauwen au naturel.

 

IMG_0113 (580x435)Hier heb ik de ELF Studio Eyebrow Kit gebruikt. Toen ik de gel in het doosje zag, was ik even bang dat hij te donker zou zijn, maar doordat de gel redelijk transparant is, valt hij precies goed uit. Die transparantie heeft nog een voordeel, namelijk dat je niet heel precies hoeft te werken.

Ik heb de gel hier uit de losse pols aangebracht met het bijgeleverde kwastje en hoefde nagenoeg niet te corrigeren. Corriseren gaat overigens heel makkelijk, want je veegt foutjes zo weg met je vinger. Het setting powder kwast je er losjes overheen. Dat geeft geen kleur af, maar matteert de gel en zorgt dat het beter blijft zitten.

 

BLOG (580x223)

Links voor, rechts na. Zoals je ziet is het verschil niet onnatuurlijk. Ik heb niet de hele vorm van mijn wenkbrauwen veranderd, ze zijn alleen wat gevulder en wat donkerder, dat vind ik mooier bij een zwarte eyeliner. P.s. Sorry voor de haar, die zag ik pas toen ik de foto’s op mijn laptop zette.

 Conclusie: Dit is het beste wenkbrauwproduct dat ik tot nu toe heb geprobeerd! Het is makkelijk in gebruik, zelfs voor beginners. Het geeft een natuurlijk resultaat. Daarnaast blijft het de hele dag op zijn plaats zitten, maar is toch makkelijk te verwijderen met wat lotion. Perfect voor iedereen die net als ik vindt dat zijn wenkbrauwen wel een oppepper kunnen gebruiken, maar daar geen 20 euro aan uit wil geven.

De ELF Studio Eyebrow Kit is te koop voor 4 euro op eyeslipsface.nl en is verkrijgbaar in vier kleuren.

 

Getagged , , , , , , , , , , ,

6 thoughts on “Review E.L.F. Studio Eyebrow Kit

 1. RealEev schreef:

  Wauw dat maakt echt veel verschil, mooi hoor! Mijn wenkbrauwen zijn helaas nog lichter.. dus denk niet dat dit ‘m voor mij gaat worden. Maar fijn dat ‘ie voor jou werkt! 🙂

  Like

  • evelienblogs schreef:

   Ik zie dat je wenkbrauwen erg licht zijn, maar je haarkleur is ongeveer hetzelfde als de mijne en daar kun je het denk ik meer aan afleiden. Ik zou het toch eens proberen. Catrice heeft ook een doosje met twee kleuren erin en de lichtste daarvan is ook best fijn!
   p.s. leuk dat je even op mijn nieuwe blog kwam kijken!

   Like

 2. evelienblogs schreef:

  @RealEev Ja hè? Stom dat ze de kleuren niet los verkopen, maar als het op is geef ik hem aan mijn zusje, die heeft donkere wenkbrauwen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Ik vind het altijd schrikken als ik mijn wenkbrauwen bijteken op een ‘bloot’ gezicht, maar als je eenmaal je oogmake-up hebt gedaan past het ineens veel beter.

  Like

 3. Helma schreef:

  Super tip! En heel mooie wenkbrauwen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: