Streetstyle Inspiration: jeans

jakandjil

Er zijn een aantal zonden die je als Nederlander kunt begaan: je kunt tijdens het WK voor Duitsland zijn, of Koningin Máxima een trol vinden. Dat zijn zomaar wat dingen die je in de Lage Landen niet in dank worden afgenomen. Nu ben ik niet te beroerd om eens in de vier jaar te doen alsof de wereld vergaat als we dat ene potje voetbal niet winnen en ik vind Máxima een godin, maar ik bega misschien wel de grootste zonde allertijden: ik haat spijkerbroeken. Sterker nog: ik haat alle jeans, denim of welke naam het beestje ook moge hebben. Spijkerjurken, spijkerjassen, spijkerrokken, spijkershorts, ik moet er niets van hebben. Ik bezit dan ook niet één spijkerbroek.

Ik vind spijkerbroeken saai, gewoontjes en vaak ronduit lelijk. Omdat het risico bestaat dat ik ze over een jaar ineens wel mooi vind, zoals het ook neonkleuren, sleehakken en de Schotse ruit verging, besloot ik dit keer mijn ommezwaai voor te zijn en struinde het internet af naar de mooiste streetstyle met jeans. En warempel, ik geloof dat De Ommezwaai zojuist begonnen is…

the color stalker

 

streetpeeper

style du monde2

 

negin mirsalehi

 

style du monde

lookbook

 

Facehunter

facehunter2

A love is blind        Foto’s: The Color Stalker, StreetPeeper, Style Du Monde, Negin Mirsalehi, Style Du Monde, LookBook, FaceHunter, FaceHunter, A Love Is Blind

 

Getagged , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: