De beste YouTube yogavideo’s

doutzen

Waarom zou je met je yogamatje onder de arm naar de andere kant van de stad gaan, om vervolgens voor 15 euro per uur je buurvrouws zweetvoet herhaaldelijk in je gezicht te krijgen? Omdat Doutzen. Gelukkig kun je haar en de rest van Hollywoods favoriete sport tegenwoordig ook in je huis-/slaapkamer beoefenen, met behulp van mijn favoriete YouTube yogaguru’s.

1. Sadie Nardini – Perez Hilton Yoga

Mijn favorietste video allertijden is inmiddels alweer zes jaar oud. New Yorkse yogalerares Sadie Nardini is net als velen onder ons fan van celebrityblogger Perez Hilton. Toen Perez jaren geleden aankondigde zijn vele overtollige kilo’s voorgoed kwijt te willen raken, maakte Sadie deze customized yogaroutine voor hem, met oefeningen als ‘The Vogue’ en ‘The Rehab’. De routine is leuk om te doen en niet al te moeilijk, zelfs ik kan het!

 

2. Blogilates – Muffintop Massacre

Blogilates’ motto is ‘train like a beast, look like a beauty‘. Dat doet haar geen recht aan vind ik, want dit meisje coacht je door de oefeningen heen door je aan te moedigen en af te leiden met anekdotes, waardoor je de workout niet echt als beastly ervaart. Ik houd ervan om gericht één lichaamsdeel aan te pakken en muffintop is nu net een probleem dat ik heb, dus deze mag niet missen in mijn lijst.


3. Tara Stiles – 5 minute workout

Deze video richt zich vooral op ontspanning en flexibiliteit. Het is makkelijk en kort en er is daarmee eigenlijk geen excuus om het niet te doen!

Even eerlijk: hoeveel leuker is dit dan hardlopen?

Getagged , , , , , , , , ,

3 thoughts on “De beste YouTube yogavideo’s

  1. granenkoekjes schreef:

    Nog een leuke aanvulling is the 30 day yoga challenge 🙂 (Van Erin Motz). Die is echt geweldig!

    Like

  2. MindOfMine schreef:

    Hey! Heb net je blog ontdekt! Mocht je toe zijn aan een nieuw yogakanaal, Yoga with Adrienne vind ik super!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: