Woensdag Wishlist

Kijk verder om te zien welke dingen uit online shoppingland mijn hart deze week begeert.

Collages1

1. Hoewel ik al een vleermuisclutch heb die er voor ongetrainde ogen wat van wegheeft, vind ik deze paardenclutch van Choies echt te leuk, zelfs voor niet-paardenmeisjes zoals ik!

2. Ik was meteen verliefd toen ik dit doosje vol geweldigheid van Too Faced tegenkwam. Het is een bronzer, blush en highlighter ineen en veel te duur. Maarja, ik ben al in november jarig.

3. Ik krijg major Betty Draper vibes van deze broek van River Island en zie hem mezelf al helemaal dragen naar het terras. Zonnebril, tas, zwart singlet en high heeled sandals erbij en we have an outfit, ladies and gentlemen!

4. Voor iemand die in het verleden hele weken in het zwart doorbracht, is dit misschien een verrassende keuze, maar deze jas van Notion 1.3, open gedragen op een zwarte outfit met een rode lipstick, staat hoog op mijn wishlist.

Getagged , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: