Boeken waar ik naar uitkijk

n-LENA-DUNHAM-large570

Een plank vol en te weinig tijd, maar ik kijk alweer uit naar deze boeken, die me niet snel genoeg uitgegeven kunnen worden.

Lena Dunham – Not that kind of girl
Na Tina Fey, Amy Poehler en Mindy Kaling kon ook Lena Dunham niet achterblijven. Ze gaat haar alter ego Hannah Horvath achterna met een boekdeal. Een boekdeal waar nogal veel over te doen was, aangezien ze er 3.7 miljoen dollar voor kreeg, volgens velen een schandalig bedrag. Het kan mij eigenlijk niet schelen al kreeg ze een aai over haar bol en een tien met een griffel en een pluim van de juffrouw en een zeiljacht, ik wil dat boek gewoon lezen! Dat kan helaas pas over 88 dagen, maar je kunt hem al wel pre orderen op The Book Depository.

Christopher Paolini – Nog ongetiteld vijfde deel uit de Inheritance serie
Wat voor andere mensen Lord Of The Rings of Game Of Thrones is, is voor mij Inheritance, bookwise dan. Deze serie over draken en hun rijders heb ik verslonden en ik was dan ook zeer verheugd te vernemen dat dhr. Paolini inmiddels een vijfde deel heeft beloofd. Over het plot is hij nog erg vaag, maar het wordt in elk geval geen vervolg op deel vier. Wanneer het uitkomt is nog niet bekend, maar dat zou zo maar nog eens een jaar of twee kunnen duren.

Jonathan Safran Foer – Escape from (the) Children’s  Hospital
Na twee non-fictie werken (Tree Of Codes en Eating Animals, waar ik nu bijna in klaar ben) komt er eindelijk weer een roman van de auteur van Everything is Illuminated en Extremely Loud And Incredibly Close. Het gaat over een traumatische ervaring uit zijn jeugd, of eigenlijk eerder een traumatische ervaring van één van zijn vriendjes. Jonathan heeft voor mij al bewezen dat hij als geen ander het perspectief van een kind aannemen, dus ik kan niet wachten om Escape From Children’s Hospital – sommige sites zetten wel ‘the’ ertussen en sommige niet- te lezen. Hij staat op 2014, maar er is nog geen specifieke datum of zelfs maand beschikbaar.

 

Getagged , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: