Ring snuggies – de geweldigste uitvinding ooit

rings2

Ik draag vrijwel nooit armbanden of oorbellen en vergeet vaak mijn statement necklaces aan te doen. Wat ik wel religieus draag zijn mijn ringen. Ik heb alleen één probleem. Ik koop altijd de verkeerde maat. Je kent dat wel: in de winkel hangt een ring aan zo’n plastic kaartje met een soort plastic touwtje erdoor, waardoor je hem amper kunt passen. Je neemt voor de zekerheid maar een M mee en eenmaal los geknipt blijkt de ring veel te groot. Hij zakt steeds tot op je knokkel, waardoor je gedoemd bent hem altijd aan je wijsvinger te dragen. Ik heb dus een bak vol met van die wijsvingerringen. NO MORE!

Na lang zoeken heb ik ze eindelijk gevonden – en wel bij Claire’s- Ring Snuggies! Dit zijn kleine plastic buisjes met een opening erin die je om je ring schuift om hem zo kleiner te maken.

IMG_0370

Ring Snuggies is een merknaam en dit merk komt officieel uit Amerika. Je kunt de originele wel via Ebay bestellen, maar bij Claire’s verkopen ze dus een nepversie. Een pakje van vijf kost €4,95. Erg duur eigenlijk, want dat is een euro per buisje, maar geloof me, dit werkt als een trein! Ik had het pakje al opengemaakt voor ik me bedacht dat het nog op de foto moest, maar hier toch een foto zodat je weet waar je naar moet zoeken:

claires

Ik ben helaas al één Snuggie kwijtgeraakt omdat ik mijn ring te hard van mijn vinger trok voor het handen wassen en hij toen in de het wasbakputje verdween. Als ik dus weer bij Claire’s kom, koop ik nog een pakje.

Getagged , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: