Stom! pt. II

tina fey gif

Soms heb je gewoon geen zin om positief te doen. Zie hier het vervolg op Stom! met nu
nóg meer dingen die ik stom vind. Ik moest het gewoon even kwijt.

Dit vind ik stom:

…heteromannen (en vrouwen, trouwens) die elke homofobische uitlating beginnen met ‘ik heb niks tegen homo’s, maar…’.

…in de trein of bus gaan staan, terwijl er nog zitplaatsen zijn naast andere mensen.

…wanneer mensen me ongewenst carrièreadvies geven. Dat gebeurt namelijk vrijwel elke dag. ‘Weet je wat jij moet doen?’ Ik weet dat het vaak goedbedoeld is, maar het enige wat ik nog vervelender vind dan de situatie waar ik in zit (geen baan kunnen vinden, bij mijn ouders moeten wonen, etc.) is er de hele dag over moeten praten en beleefd dankjewel zeggen om adviezen waar ik niet om heb gevraagd. Ik wil niet nors of ondankbaar doen, maar ik heb nu mijn kookpunt wel zo’n beetje bereikt. Ik wil graag met je over het weer praten, of over het WK of hoe je nu het beste een mango kunt schillen, maar niet meer over ‘mijn situatie’. Shit’s depressing, you guys.

– Mannen die op straat spugen. Ik denk dat het bedoeld is als een soort machodingetje, maar ik snap niet wat wij vrouwen aantrekkelijk horen te vinden aan een man met een speekseloverschot.

becks_spit

STOM STOM STOM! Wat vinden jullie nog meer Stom!?

 

Getagged , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: