Woensdag Wishlist 230714

Woensdag Wishlist3

Het is al bijna donderdag, maar dat mag de pret niet drukken. Hier is hij dan toch weer: mijn Wishlist op Woensdag.

 

2014-02-26 0017

1. Met stip op nummer één staat deze geweldige H&M Trend jas, waar ik al na de eerste oogopslag verliefd op was. Het drama is alleen dat ik geen jas nodig heb en het niet aan mezelf verantwoord krijg er nóg een te kopen. Vooral omdat ik van die honderd piek een hoop dingen zou kunnen kopen die ik wél nodig heb, zoals nieuwe ruitenwissers en sandalen, maar het heet niet voor niets een Wishlist en niet een Buylist natuurlijk.

2. Deze lunchbox wil ik om twee redenen. Ten eerste heb ik de laatste tijd een gezonde obsessie met de kleur geel. Vroeger vond ik die vreselijk en alleen mooi staan bij donkere vrouwen, maar nu wil ik ineens alles geel. Ten tweede geeft hij perfect mijn sentiment weer over het vooruitzicht van middageten: YAY LUNCH!

3. Deze eerlijke, milieuvriendelijke handzeep zonder troep, maar mét Kenzo-inspired design, maakt elke ordinaire wasbak de locatie van een handenwasfeestje for one!

4. Strandtas, shoptas, boodschappentas, dit groene exemplaar van ASOS is het allemaal en zoveel meer.

5. Dit is een speciaal badpak voor mensen net als ik, die niet bruin worden, want denk eens aan de afschuwelijke tanlines die het anders zou opleveren. Hij is wel enorm mooi, though, nietwaar?

Getagged , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: