Het klikken waard week 30+31

538-worst

Wegens internetproblemen waar ik jullie verder niet mee zal vervelen, is hij een beetje verlaat, maar hier is dan toch weer mijn tweewekelijks overzicht van de beste dingen die ik op het internet tegenkwam. Van een gedicht over menstrueren tot een auditie voor de nog nader in het leven te roepen Best Boyfriend Ever Award. 

I Bloody Love This
DIT.IS.GEWELDIG! Dit is het geweldigste gedicht dat ik ooit hebt gehoord. Dominique Christina reageert op een onmens op twitter, die zijn vriendin naar eigen zeggen dumpte vanwege haar menstruatie. Ik kan niet wachten tot ik weer ongesteld ben, dan kan ik dit gedicht met bloed op de muur smeren. Oké, dat was misschien een beetje te grafisch, maar probeer maar eens niet meegesleurd te worden in haar ode aan het rode goud, waarmee ze mijn opvatting benadrukt dat voordracht vaak het halve werk is.

Alles Blijft Seksisme – (’t is maar goed dat we er soms nog om kunnen lachen)
‘Humor, het eeuwige slachtoffer dat er jankend en bloedend aan de haren bijgesleept wordt als iemand zich probeert te verweren voor het schrijven van een waardeloos stuk. “Jullie hebben het niet goed gelezen, dit is humor.” Nee, je hebt het niet goed geschreven als je erboven moet zetten dat het humor is.’ Wiegertje zegt het Patriarchaat (deze keer in de vorm van 3FM) weer waar het op staat. Hoera! Een nieuwe maand, een nieuwe ‘Alles is Seksisme’-column van Wiegertje Postma voor Vice. Mijn favoriete combinatie van hilariteit en ergernis. Oja ze neemt ook meteen even Women Against Feminism mee, of zoals je het beter kunt noemen Women In Need Of A Dictionary And Brain Transplant.

Lekker Janken
Persoonlijk hield ik het niet droog bij dit filmpje van een jongen die zijn vriendinnetje verrast op haar verjaardag terwijl ze aan de andere kant van de wereld zit, then again, it doesn’t take much.

Als je ook iets geweldigs hebt gelezen/gehoord/gezien, schroom niet het naar me te tweeten/facebooken/mailen, hè jongens.

Getagged , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: