Woensdag Wishlist 130814

2014-02-26 00110
Ik ben ziek geweest. De eerste twee dagen kon ik niet naar een scherm kijken, maar alleen naar een vast punt op het plafond of de binnenkant van mijn oogleden. De derde dag ging het gelukkig beter en kon ik zelfs weer online winkelshoppen. Zie hier mijn beste medicijnen.

BLOG2

 

1. Blousejes heb je nooit genoeg en zoals je weet zijn oranges the new black (ha.ha.ha).

2. Het idee is dus dat ik er in dit witte badpak ineens supertan uit zou zien. Ach ja, in elk geval heeft het een fijne pin-upfeel.

3. Ik vind anatomisch correcte harten eigenlijk nog wel mooier dan het symbooltje, zo ook deze ketting.

4. Een mooie mand met een mooi verhaal. Leuk toch, van Fair Trade Original?

5. Ik zag op de Instagram van Lena Dunham deze Charlotte Olympia GIRLS!- clutch voorbijkomen en dacht dat het een cadeautje van de tassenontwerpster was, maar deze ode aan ons aller favoriete serie zit dus gewoon in haar collectie (voor €1085).

Getagged , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: