Het klikken waard – week 33 + 34

magazine rack

Ook de afgelopen weken heb ik weer wat juweeltjes voor jullie (en mezelf) gebookmarkt. Lees verder om er onder andere achter te komen hoe je bovenstaand magazine rack maakt. Of beter gezegd, niet maakt…

Varkens kunnen dus kwispelen
Wakker Dier heeft een lespakket over de bio-industrie waarvan ik vind dat het op elke school verplicht zou moeten zijn. Of je nu wel of niet wilt dat je kinderen vlees eten, ze hebben in elk geval recht op de waarheid over wat ze in hun mond stoppen. Als onderdeel van het lespakket maakten ze deze video, met Nicolette Kluijver, over voornamelijk varkens. Ookal zouden mensen in mijn ogen natuurlijk helemaal geen dieren moeten eten en pleit deze video vooral voor het eten van biologisch vlees, elke stap in de goede richting is er één en ik vond deze video best interessant. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je aan de staart van een varken kan zien hoe hij behandeld wordt.

How to get shit done
Er zijn van die dingen die je eigenlijk wel weet, maar af en toe even opgesomd moet horen. Cristen van Stuff Mom Never Told You legt hier bijvoorbeeld in een paar stappen uit hoe je een doel kunt bereiken, oftewel een eind kunt maken aan je eindeloze uitstelgedrag. Niets nieuws onder de zon, maar wel handig om even te kijken voor je zo’n doel gaat stellen.

DIN (Do It Never)
Ik ben een van de miljoenen mensen die eindeloos DIYs kijkt zonder er ook maar één ooit uit te proberen. Een nieuwe favoriete plek om never-gonna-happen DIYs te vergaren is het Pinboard van The Merry Thought. Het tijdschriftenrekje op de foto klinkt nog wel simpel genoeg dat ik het zou kunnen. Welke zou jij graag niet maken?

Foto: The Merry Thought

Getagged , , ,

One thought on “Het klikken waard – week 33 + 34

  1. idhuna schreef:

    Haha, wat leuk om te lezen! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: