De prachtige werken van Scarlett Hooft Graafland

scarlett1
Een paar weken geleden stuurde mijn vriend Sven me bovenstaande kaart. Ik was meteen verliefd. Deze schildvrouw bleek een creatie te zijn van Scarlett Hooft Graafland – wat ik overigens ook een geweldige naam vind, om één of andere reden. Scarlett is een Nederlandse fotografe en beeldhouwster die over de hele wereld werken maakt die ik allemaal boven mijn bed wil hangen. Kijk zelf maar waarom.

scar5

scar6

scar7

scarlett2

scarlett3

scarlett4

 

Disclaimer: de rechten van alle foto’s behoren toe aan de fotografe en/of haar vertegenwoordiger(s). Ik heb de foto’s alleen van de officiële website van Scarlett Hooft Graafland gehaald en alleen geplaatst uit respect voor haar werk en omdat ik haar inspirerende foto’s wilde delen.

Getagged , , , ,

4 thoughts on “De prachtige werken van Scarlett Hooft Graafland

 1. idhuna schreef:

  Wauw, wat een mooie foto’s zeg! Wauw!

  Like

 2. chic2anna schreef:

  Hey, hierbij nomineer ik je voor de Sunshine blogger award voor meer informatie kijk je op mijn blog
  Kisses Anastasia

  Like

 3. HispanicAtTheDisco schreef:

  Wooooow those are LOVELY! Toen Sven me die foto liet zien vond ik het op zijn zachtst gezegd apart, maar de rest is een aanzienlijke verbetering 🙂 Mooi mooi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: