Streetstyle Inspiration: The Scandinavian Look

STREETSTYLE1

De Scandinaviërs hebben het goed bekeken. Ze zijn één van de gelukkigste volkeren ter wereld en staan ook bekend als één van de meest modebewuste. Als thuisland van Acne Studios, & Other Stories, Cheap Monday en Filippa K staat Scandinavië bekend om zijn cleane look, zonder printjes en frutsels en mét een nadruk op materialen en vormen. De kleuren zijn vaak sober, sieraden zijn onopvallend of worden helemaal weggelaten en ook de schoenen zijn vaak comfortabel en simpel. Ik heb de laatste tijd steeds vaker de behoefte om de helft van mijn garderobe weg te gooien te vervangen door eindeloos combineerbare basics en zocht dan ook de mooiste looks uit ter inspiratie.

Elisabeth von Turn und Taxis scandi vanessajackman scandi unknown scandi tommy ton3 scandi tommy ton2 scandi tommy ton scandi the locals scandi the locals 2 scandi the front row view scandi the front row view 2 Scandi Style du Monde scandi streetpeeper scandi sartorialist2 scandi sartorialist scandi le 21eme scandi carolinesmode2

scandi carolinesmode

Foto’s: A Love Is Blind, Vanessa Jackman, Onbekend, Tommy Ton, Tommy Ton, Tommy Ton, The Locals, The Locals, The Front Row View, The Front Row View, Style du Monde, Streetpeeper, The Sartorialist, The Sartorialist, Le 21ème, Le 21ème, Carolines Mode, Carolines Mode

 

 

Getagged , , , , , , , ,

5 thoughts on “Streetstyle Inspiration: The Scandinavian Look

 1. sh∅uldbuythis schreef:

  Love the way they make their socks work in to the outfit! xoxo

  Like

  • evelienblogs schreef:

   Ja hè? Dat vind ik het voordeel van de winter, dat je een jas echt als onderdeel van je outfit kunt gebruiken. Een mooie jas tilt het geheel meteen naar een hoger niveau.

   Like

 2. Helma schreef:

  Dat zij de gelukkigste mensen op aarde zijn, soit, maar wel koud!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: