Ik ben geobsedeerd door een liedje.

olly-alexander

Toen ik weer eens gelukkig verdwaald was in het eindeloze doolhof dat YouTube heet, kwam ik dit liedje tegen. Nu moet je weten, dat het niet snel liefde op het eerste gehoor is bij mij. Ik moet de meeste liedjes eerst een paar keer luisteren – of in het geval van het tweede Alt-J album zes keer- voordat ik ze leuk begin te vinden.

Stel je dan ook voor mijn verbazing en verrukking toen ik nietsvermoedend Real van Years & Years aanklikte (een band waar ik overigens nog nooit van had gehoord) en op slag verslaafd was. Zelfs de clip vind ik leuk, want de zanger, die met dat flapoor en die neusring, die blijkbaar Olly Alexander heet, vind ik fascinerend aantrekkelijk, net als de jongen in het blauwe overhemd trouwens. Wat vinden jullie?

Getagged , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: