Ryan Adams en Taylor Swift zijn als karamel en zeezout: het zou niet moeten werken, maar het werkt

Ryan Adams was vrijdag te gast in The Daily Show met Trevor Noah. Even los van het feit dat hij eruitzag als een 17-jarige emoboy anno 2008, inclusief haargordijntjes en een Batman-speld op zijn leren jasje (<3) was het een opmerkelijk optreden. Adams speelde namelijk drie nummers van zijn nieuwe album, een coveralbum van de vorig jaar door Taylor Swift gereleasede plaat ‘1989’. Ja, dat is inderdaad een compleet album, dat een complete cover is van een ander compleet album. En nee, het was geen door The Daily Show georkestreerde sketch. Dit album is echt, people, en het is op zijn zachtst gezegd even wennen. Eén cover die ik alvast enorm geslaagd vind is die van Blank Space, hieronder te beluisteren.

Klik op ‘Lees verder’ om de live versie bij The Daily Show te zien.

Getagged , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: